SunPower

Megtérül? – Igen!

Magyarország napsugárzási adottságai kiemelkedően kedvezőek, a nap mint nap országunkba érkező hatalmas mennyiségű napenergiával, megfelelő méretű napelemes rendszerrel teljes egészében fedezheti épülete energiaigényét. Az elmúlt évtizedben több száz ügyfelünknek segítettünk minőségi, korszerű energetikai megoldásokkal a kimeríthetetlen megújuló energiaforrásokat kihasználni. Mi úgy hisszük, hogy a hosszú évekig tartós rendszer titka a minőségi rendszerelemeken túl a precíz, a helyszín adottságait is figyelembe vevő tervezés és a gondos munkavégzés.

Meddig működik? – Sokáig!

A folyamatosan növekvő áramdíjak hatására egyre többen döntenek úgy, hogy áramszolgáltatói díjukat megújuló energia igénybevételével, napelemes rendszer telepítésével váltják ki. Mivel a rendszert minimum 25 – 30 évre telepítjük, érdemes minél alaposabban körbejárni a területet, és az Ön igényeinek legmegfelelőbb rendszert választani. Ha biztosra akar menni, érdemes felkészült, tapasztalt céget választani, hiszen a nem megfelelően kialakított rendszer teljesítménye bőven elmaradhat a várttól. Egy olcsó rendszerhez képest egy prémium minőségű rendszer már 25 éves működés során akár 25%-kal több energiát képes termelni.


Szolgáltatásaink

Minden Ügyfelünk számára egy egyedi, professzionális, elvárásokat maximálisan kielégítő rendszert tervezünk.

Tervezés

Kivitelezés

Karbantartás

Elemzés


Referenciák

Napelemes rendszer telepítéseink

Q Cells Premium & SunPower Performance Fotovoltaikus rendszerek

IMG 1896 scaled
Fronius inverterrel
Fronius inverterrel
IMG 1894 scaled
IMG 1796 scaled
Fronius inverterrel
Fronius inverterrel
IMG 1789 scaled

Egy átgondolt rendszer telepítésének folyamata

Felmérés

Az indikatív árajánlat pontosítására, egyénre szabására felmérés alkalmával kerül sor.

Tervezés

Villamosmérnök kollégáink a szabványok betartása mellett az esztétikai szempontokat is figyelembe véve készítik el a tervdokumentációt.

Kivitelezés

A rendszer engedélyeztetésével járó feladatokat is levesszük Ügyfeleink válláról, hogy a rendszer minél előbb elkezdhessen termelni.

Karbantartás

Az átadás után sem bontjuk fel a kapcsolatot Ügyfeleinkkel, egyéb szolgáltatásainkkal az átadás után is állunk rendelkezésükre.